Lid worden?

Vrouwen die het leuk vinden om iedere week een avond te zingen en gezamenlijk repertoire in te studeren zijn van harte welkom bij Ludiek.

Kom eens luisteren tijdens een repetitie en doe een keer vrijblijvend mee om te ervaren hoe er gerepeteerd wordt, welk repertoire er gezongen wordt en hoe de sfeer in het koor is.

Er is veel variatie in de muziekstukken en we zingen voornamelijk driestemmig. En natuurlijk werken we toe naar diverse concerten.

Sinds januari 2016 werken we met veel plezier samen met dirigent Caspar van der Vinne. Onze dirigent neemt een stemtest af om te horen welke partij voor jou geschikt is.

Naast het zingen op de kooravond oefenen we ook thuis onze eigen partij met mp3’s.
We hebben ervaren dat dit prettig is en het instuderen hierdoor makkelijker wordt.
Deze mp3’s worden aan de leden beschikbaar gesteld zodat deze kunnen worden beluisterd op het moment waarop het ons uitkomt.

Contributie

De contributie bedraagt in 2019 €19,50 per maand en wordt maandelijks automatisch geïncasseerd.

Het koor ontvangt geen subsidie maar tracht op ludieke wijze de verenigingskas jaarlijks aan te vullen. Zo houden we sinds 2012 een ‘Ludieke Markt’ op Hemelvaartsdag.

Oefentijd en oefenlocatie

Iedere donderdagavond wordt er van 19.45 tot 21.45 uur gerepeteerd in het NPB-gebouw aan de D.A. van Vuurenstraat in Brummen. Tussendoor houden we een koffiepauze.
Na het zingen kan je gezellig napraten met een drankje.

Interesse?

De huidige koorleden verwelkomen graag vrouwen die zin hebben om te zingen, wellicht al enige koorervaring hebben en thuis willen oefenen.

Aanmelden kan via info@vrouwenkoorludiekbrummen.nl  of vrouwenkoorludiekbrummen@gmail.com.

Hier kan je ook terecht als er vragen zijn.