16 maart 2019:   NL Doet werd Ludiek Doet

Nadat Vrouwenkoor Ludiek er in eerdere jaren voor koos voor een financiële bijdrage aan een goed doel te schenken, werd dit jaar overgegaan tot een actieve inzet. Dat leidde tot het idee om een gezellige muzikale middag te verzorgen in Tolzicht te Brummen, een voorstel wat daar enthousiast werd ontvangen.  

Op zaterdag 16 maart kwamen de koorleden, samen met dirigent Caspar v.d. Vinne met muziek, accordeon, piano en een uitgebreide sortering lekkere hapjes naar het woonzorgcentrum aan de Burg. de Wijslaan. Aldaar was een hartelijke ontvangst en startte de middag muzikaal doordat Ludiek een uitgebreide selectie aan canons liet horen. Vervolgens gaven de leden een klein optreden met muziek uit hun vaste podium-repertoire. De door Ludiek zelf gebakken taarten en andere zoetigheden werden met smaak ontvangen. Het bleek dat de meeste aanwezigen ook zelf erg van zingen houden, dus uit de door  Ludiek samengestelde mappen met Oud Hollandse liedjes werd door bewoners en hun gasten volop en met uitgebreid plezier meegezongen. Het was voor allen een ontspannen en vrolijke middag.

Manager H. Meijer dankte namens allen Ludiek en nam direct een vootschotje op een herhaling in 2020. Ook Vrouwenkoor Ludiek en hun dirigent vonden het heel fijn om hun muzikale hobby zo te hebben kunnen delen.

Ludiek is voor iedereen te zien en horen, incl. heerlijke taarten en mooie spullen, op Hemelvaartsdag tijdens hun Ludieke Markt in Voorstonden: 30 mei 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 oktober 2018